Ēdienu gatavošana kā labākajos restorānos: perfekta recepte

Foto: no atvērtiem avotiem

Šī recepte atklāj bagātīgas garšas, bagātīga aromāta un pikanta asuma noslēpumus.

Patiesu restorāna stila hodžodžu var pagatavot arī mājās. Šī recepte atklāj bagātīgas garšas, bagātīga aromāta un pikanta asuma noslēpumus. Par to ziņo RBC-Ukraina, atsaucoties uz pārtikas blogera Aleksa Mila Instagram lapu.

Receptes “restorāna” miežam

Sastāvdaļas:

  • kūpinātas ribiņas – 400 g
  • desas un medību desas – 200 g katra
  • kartupeļi 450 g
  • ūdens – 2 litri
  • Sīpols – 220 g
  • marinēti gurķi – 100 g
  • sāls, pipari, lauru lapa
  • cukurs – 1-2 ēd.k.
  • cepamā eļļa – 1 ēd.k.
  • citronu sula – 2 tējk.
  • tomātu pasta – 3 ēd.k.
  • Olīvas – 30-40 g katra
  • garšaugi, citrons un skābais krējums – pasniegšanai

Kopējais gatavošanas laiks: Ilgums: 45 min.

Gatavošana

  1. Pannā ielej ūdeni, pievieno ribiņas un 30 minūtes vāra, lai pagatavotu bagātīgu buljonu. Lielākajā daļā restorānu recepšu hodžpodžam pievieno kartupeļus, tāpēc tos var iemest kopā ar ribiņām, lai vārītu.
  2. Vienu lielu sīpolu sagriež mazos kubiņos un apcep pannā ar olīveļļu, līdz tas kļūst mīksts. Tad pievieno gurķus, apcep 3 minūtes un ielej tomātu pastu.
  3. 3 minūtes sautē, ielej kausu buljona un vāra vēl 5-6 minūtes. Pārlej maisījumu no pannas uz katliņu. Izņemiet ribiņas, nogrieziet gaļu un iemetiet pannā. Pievieno šķēlēs sagrieztas desas, desiņas, olīvas un olīvkokus.
  4. Ielej nedaudz sālījuma no olīvām un nedaudz citrona sulas. Pievieno sāli, piparus, lauru lapu un cukuru, lai stabilizētu skābi.
  5. Maisot, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un vāra 15 minūtes. Tad izslēdz siltumu un ļauj pusstundu nostāvēties zem vāka. Pasniedz, pārkaisa ar zaļumiem, pievieno citronu un skābo krējumu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Noderīgi padomi un dzīves triki ikdienai