Foto: no atvērtiem avotiem
Nav grūti pagatavot ēdienu.
Aromātiski, sulīgi un sātīgi sautēti kāposti ar gaļu kļūs par iecienītu ēdienu uz galda. Aukstajā sezonā tas sasilda, sātina un noteikti iepriecinās visu ģimeni. Par to ziņo RBC-Ukraina, atsaucoties uz ukraiņu pavāra Ivana Janjuka YouTube kanālu.
Sulīgu sautētu kāpostu recepte
Sastāvdaļas:
- kāposti – 1 kg
- cūkgaļas kakls – 850 g
- sīpols – 1 gab.
- burkāni – 1 gab.
- tomātu pasta – 2 ēd.k.
- cukurs – 1 ēd.k.
- sāls pipari – pēc garšas
- ūdens – 100 ml.
- lauru lapa – 2 gab.
Pagatavošana:
- Sagrieziet kāpostus mazos salmiņos, bet gaļu – mazos kubiņos.
- Pievienojiet gaļu uzkarsētā pannā un apcepiet, līdz tā kļūst brūna. Sarīvē burkānus un kopā ar sīpolu apcep pannā. Pievieno tomātu pastu un 1 ēdamkaroti cukura.
- Tad dārzeņiem pievieno apcepto gaļu, sāli, piparus un ūdeni. Uz vidējas uguns sautē 20 minūtes.
- Pannā pievieno kāpostus, lauru lapu un sāli. Pēc 5 min samaisa un sautē vēl 20 min.
