Foto: no atvērtiem avotiem
Lai ēdiens iegūtu dziļu garšu arī bez gaļas, profesionāli pavāri iesaka pievienot kādu slepenu garšvielu.
Sautēti kāposti ir vienkāršs, barojošs un daudzu ukraiņu iecienīts ēdiens. Tomēr dažkārt tā garša izrādās pārāk blāva, un aromāts nav izteiksmīgs. Taču ir viena garšviela, kuru bieži vien nenovērtē, un ne velti, jo tā var pārvērst parastus kāpostus par īstu kulinārijas šedevru, pat nepievienojot gaļu vai kūpinātas desas.
Kādas garšvielas jāpievieno kāpostu sautēšanas laikā, lai ēdiens būtu garšīgs?
Tas ir malts koriandrs. Tas piešķir sautētiem kāpostiem dziļu garšu, vieglu saldumu un patīkamu pikantu aromātu. Dažas šķipsniņas šīs garšvielas gatavošanas laikā, un ēdiens iegūst bagātību, kāda parasti piemīt gaļai un kūpinātai gaļai.
Kā pareizi pievienot koriandru ēdienam
- Pietiek ¼ tējkarotes uz kilogramu kāpostu.
- Vislabāk garšvielu pievienot sautēšanas procesā, kad dārzeņi ir mīksti, bet vēl nav izvārīti.
- Lai izceltu visu garšu, pirms lietošanas koriandru var viegli uzsildīt sausā pannā.
- Sautēti kāposti ar koriandru labi sader ar kartupeļu biezeni, griķiem vai vienkārši maizi. Iznāk garšīgi, sātīgi un vienlaikus viegli.
Vēl daži triki, kā pagatavot lieliskus sautētus kāpostus.
- Pievienojiet šķipsniņu cukura, tas izcels dārzeņu dabisko saldumu.
- Gatavošanas beigās garšu uzlabos daži pilieni ābolu etiķa vai citrona sulas.
- Ja jums patīk pikanti ēdieni, kombinējiet koriandru ar melno ķimeni vai kurkumu.
